Business Club

en upplevelse som stärker hela teamet

ISVAKSBADET FÖRPACKAT I NORDISK SPA-MILJÖ

Det är häftigt vad kylan gör med oss. Dels alla hälsosamma effekter för muskler, vagusnerven, immunförsvaret och hjärnan. Men också känslan av att utmana kroppen, kliva ur komfortzoonen och uppnå den eufori som uppstår efter att din kropp försätter sig i överlevnadsläge. Landa sedan i ett avkopplat och piggare tillstånd.

Perfekt start på kick-offen, ett vitaminpiller i konferensen eller en oförglömlig kundupplevelse? Vi finns här och guidar genom kylans hälsosamma och magiska värld. Så att du, dina vänner och kollegor får en “escape” från vardagsstressen.

Beroende på hur många ni är och det syfte ni har så anpassar vi de olika zonerna med Vaukmetoden, tilltugg och sköna samtal. Vi börjar med att ni får på er surfponcho och varma sockor. Därefter genomgår ni Vaukmetoden en efter en eller tillsammans.

1. I första zonen guidas ni till att komma ner i varv
2. Andra zonen innehåller en köldboost i vår kryobastu (som motsvarar 4-5 gradigt vinterbad)
3. Tredje zonen är uppvärmande och boostande
4. Ni samlas i loungen, bjuds på godsaker och snackar om upplevelsen

Att Vauka är den perfekta energiboosten för att få bästa fokus och sammanhållning. Detsamma gäller även möhippor och svensexor, perfekt start för en dag med massor av upplevelsemoment! Vi lovar att det blir en snackis och ett minne som stannar kvar.

Har du egna idéer så är vi öppna för förslag, maila oss på hello@vauk.se

Ring Robban 072-398 30 02 eller Annika 070-932 08 21

Välkommen till Hovås Allé 26!

HELKROPP

Meny

Kontakta oss för offert!